Simba!

Heihei!

Idag så skjedde det noe helt fantastisk og samtidig litt trist. Jeg var oppe hos søsteren min, også ringte mamma og sa at det lå noen kattunger nede i en grøft lengre borte i nabolaget.
Meg, Marita ( andre søsteren min) og Marion løp bort og så på dem, det var 5 søte små katteunger, de er vell rundt 8 uker eller noe sånt. De var helt mager og det ser ikke ut som om de har fått mat på flere dager!

Jeg ble jo helt forelsket i den ene, den minnet meg sånn om en katt som vi hadde før som het Tweeny. Jeg gikk bort igjen til søsteren min sitt hus også ringte jeg for å spørre om vi kunne få den ene, siden naboen hadde ringt til dyrebeskyttelsen og kattensvern men begge var fulle, så de sa at vi måtte avlive de om ingen ville ha dem. Mamma sa ja og jeg endte opp med VERDENS skjønneste katteunge!Den er kjempekosete allerede nå, den går rundt å maler og skal kose med deg heletiden. Den er veldig leken ogsånt også!
Vi har kalt den Simba, synes det passet ganske bra jeg :-)Jaja, da har vi fått et nytt familiemedlem!
2 katter og 1 hamster, passer fint det!

// Synes? :-D


7 kommentarerJeg heter Lisa og kommer fra et lite sted utenfor Bergen by, jeg kommer til å blogge om fotografi, hverdag og andre spennende ting. håper dere liker bloggen min!hits