Det går fint tilslutt..

Som mange av dere vet så har jeg gått igjennom veldig mye i de siste 3 årene, i 2010 fikk jeg deprisjon og angst. Har en "min historie" knapp oppe med headeren eller du kan klikke HER for å lese. Har vært noen tunge år, jeg har pushet meg utrolig mye for å bli normal igjen, fordi det var helt forferdelig å være sånn som jeg var. Om jeg ikke hadde pushet meg så hadde jeg ligget hjemme i sengen akkuratt nå, og ikke turd å gå ut engang. Jeg slet jo bare med å gå til vennene mine, jeg ble overlykkelig om jeg klarte å gå til butikken nært der jeg bor. Men jeg fikk jo utrolig masse hjelp av venner og familie. Er mange som trodde at jeg ikke hadde igjennom noe i det heletatt fordi det ikke så sånn ut på skolen osv. Men det var fordi jeg prøvde å skjule det så godt som jeg kunne fordi om folk hadde fått vite det så var jeg så redd for at folk skulle snakke om det sånn at jeg ikke fikk det ut av hode, sånn at jeg hørte om det heletiden som hadde gjort at jeg ble enda mer svimmel. 

Men nå er jeg utrolig mye bedre, er avogtil den følelsen bare plutselig kommer, men nå bryr jeg meg ikke så særlig mye om den fordi jeg vet jeg kan få den vekk. Har vært svimmel ogsånt i det siste, men det kommer bare noen ganger, men da går den som oftest vekk etter noen minutter eller en halvtime. Fordi jeg ikke tenker særlig mye på det nå. Når jeg plutselig fikk det i 2011 fikk jeg helt panikk og det får jeg ikke nå lengre. 

Så jeg er blitt utrolig mye bedre, grunnen til at jeg har skrevet den historien på bloggen min og at jeg skriver dette nå er fordi jeg vil hjelpe andre som kanskje har akkuratt dette problemet, og faktisk bevise at det virkelig går ann å få det vekk. Når jeg hadde den følelsen trodde jeg ALDRI at den kom til å gå vekk men det gjorde den. Om du som leser dette innlegget har dette så vil jeg bare si at det går vekk, selvom du ikke tror det nå, så gjør det faktisk det. Du må bare tenke positivt og pushe deg selv, det er det eneste du må gjøre og jeg VET det kan være utrolig vanskelig ibland, og at du blir ganske lei av å være positiv heletiden men du må ihvertfall prøve og husk, ALDRI GI OPP for jeg vet det ordner seg!

Håper dette var til hjelp for dere som trenger det!


28 kommentarerJeg heter Lisa og kommer fra et lite sted utenfor Bergen by, jeg kommer til å blogge om fotografi, hverdag og andre spennende ting. håper dere liker bloggen min!hits